Wat is Wielerhub?

Wielerhub is het centrale punt voor recreatieve en amateurwielrenners om altijd goed voorbereid en veilig op weg te kunnen. Door middel van verschillende (AI) tools, data analyses en relevante content bieden we gerichte service aan recreatieve en amateurwielrenners. De meeste tools en applicaties die (prof)wielrenners gebruiken zijn lastig te gebruiken of kosten veel geld. Bij WielerHub is hier geen sprake van en zijn alle tools volledig gratis te gebruiken!

Heb je ideeën, opmerkingen of suggesties? We horen het graag van je via info@wielerhub.nl of via dit formulier.

Voor de recreatieve wielrenner

Iedere wielrenner heeft zo zijn eigen manieren en beweegredenen om op een stalen ros te stappen. Ook Tim en Mitchell, makers van Wielerhub, hebben zo hun eigen manier om met hun racefiets om te gaan. In de zomer zijn ze zo veel mogelijk buiten, maar in de winter duiken ze liever de virtuele wereld van Zwift in.

Tools en applicaties die ze door het jaar willen gebruiken, zijn ook altijd anders. Probleem met die tools, ze kosten allemaal geld. Dit kan anders, als het aan Wielerhub ligt. Gratis tools voor de recreatieve wielrenner, die niet per se op zoek is naar extreem uitgebreide functionaliteiten, is het uitgangspunt. Met de basis van wielerapplicaties kom je als recreatieve wielrenner een heel eind. Het geeft zeggenschap over je eigen training, zonder dat je aan vervelende kosten en verplichtingen vast zit.

Waarom Wielerhub?

Iedereen kan een extra zetje aanmoediging gebruiken om de weg op te gaan. Wij bieden simepele tools om dit voor elkaar te krijgen. Op die manier kan iedere wielrenner zichzelf verbeteren, met een beetje hulp van hedendaagse technologie.

De wielerhub is gebouwd met als doel één centraal punt te worden voor de wildgroei aan handige apps die je nu gebruikt.

Geen excuses mogelijk.

Voor wielerclubs door heel Nederland

Wielerclubs zijn een vitaal onderdeel van fietsend Nederland. Van jong tot oud en van beginner tot expert is aangesloten bij een wielerclub om gelijkgezinden te vinden. Veel clubs organiseren wekdelijk een clubrit en eens in de zoveel tijd een echte toertocht waar alle recreatieve wielrenners zich voor in kunnen schrijven. Een perfecte manier om kennis te maken met de club en enthousiast te worden!

We bieden wielerclubs de mogelijkheid zich aan te sluiten bij Wielerhub. Hiermee brengen we bezoekers van Wielerhub op een laagdrempelige manier in aanraking met wielerclubs bij hen in de buurt. In de toekomst willen we de samenwerking met wielerclubs uitbreiden met bijvoorbeeld gezamenlijke toertochten of sponsoring van evenementen.

🔗 Aangesloten wielerclubs

Wie zijn wij?

ONS TEAM

Gemotiveerde wielrenners met een drive om efficiënt te werk te gaan. Ons team is klein, maar gevuld met veel enthousiasme over zowel de sport wielrennen als de technologie die nodig is om de hub te bouwen. Samen hebben we tientallen jaren ervaring op de racefiets en een vergelijkbaar aantal in het bedrijfsleven. Deze twee werelden brengen we in een uit de hand gelopen hobby project samen. We staan altijd open voor feedback of ideeën om Wielerhub nog beter te maken.

Mitchell

Een beetje van alles

Tim

Ook een beetje van alles