Strava Data en Profiel Analyse

Deze tool haalt jouw gegevens en ritgegevens op van Strava en voert een real-time analyse uit. Het geeft je direct inzicht in je prestaties en biedt dus een uitstekend startpunt om jezelf verder te ontwikkelen als wielrenner en om je voortgang gedurende het jaar bij te houden!

Hoe werkt het?

Klik hierboven op de knop ‘Connect with Strava’. Zodra je succesvol bent ingelogd, wordt je gevraagd voor toestemming om jouw gegevens op te halen. Op de achtergrond verwerken we alle gegevens om zo tot jouw gepersonaliseerde Strava analyse te komen. Hierbij filteren we alle niet-fiets activiteiten ertussenuit om inzicht te bieden in je fietsprestaties. Meer weten?

Ik heb mijn analyse, en nu?

Jouw Strava data worden opgehaald zodra je de connectie legt met Strava. We slaan de uitkomst vervolgens niet op. We raden je daarom het volgende aan:

  • Maak een printscreen van het resultaat, zodat je deze kunt vergelijken met een latere analyse
  • Voeg de printscreen toe aan je laatste rit op Strava, zodat je weet op welk moment van jouw training je deze analyse hebt gemaakt
  • Voer de analyse iedere 4 weken uit. Een verbetering in de analyse is niet direct na iedere rit terug te zien. Echte verbetering van fitheid is beter te zien over een lange periode. Data is leuk, maar niet bedoeld om je suf op te staren!

Let op: hoe meer ritten je hebt gemaakt, hoe langer het duurt voordat de analyse compleet is. Zo kan het enkele seconden duren voordat jouw resultaat er is!