WielerHub fietstools

We bieden een breed scala aan tools om zo iets te kunnen bieden aan alle type wielrenners. Het maakt dus niet uit of je net begint met wielrennen en op zoek bent naar de basics zoals het weer of kledingkeuze, of een gevorderde wielrenner bent en een analyse van je wielerdata zoekt! Bekijk hieronder alle tools die we momenteel aanbieden.

In onze missie naar het bieden van de juiste tools op het juiste moment aan verschillende type wielrenners zijn we altijd op zoek naar feedback. Wil je iets delen over een bepaalde tool? Een nieuw idee voor een tool delen? Laat het ons weten via dit formulier!

Weer AI

Deze tool biedt een real-time overzicht over het fietsweer. De gemiddelde wielrenner gebruikt 3 verschillende weerapps om te bepalen of het weer goed genoeg is om naar buiten te gaan. Wij bieden ale deze informatie in één tool inclusief kledingadvies!

Check het wielerweer in jouw plaats
wielrenner checkt bandenspanning

AI Trainingsschema

Met de trainingsschema generator bouw je je eigen wieler trainingsschema op. Het plan wordt optimaal afgesteld op jouw mogelijkheden en wensen. Je kunt direct aan de slag met je persoonlijke trainingsschema.

Schema samenstellen
Prof wielrenner training plan

Strava Analyse

Als het niet op Strava staat, heb je eigenlijk niet echt gefietst. Al je fietstochten die op Strava samen bieden een enorme bak aan data. Gebruik deze tool om een overzicht van je huidige fietsjaar te krijgen en gemotiveerd te raken om weer op het zadel te stappen!

wielrenner checkt bandenspanning