Strava Kudo Counter 2024

Gebruik onderstaande knop om je Strava account te koppelen!

Kudos in Strava

Strava Kudos: Op Strava, de populaire app voor fietsers, hardlopers en andere sporters, kun je je ritten en workouts bijhouden. Maar wat het echt leuk maakt, is de sociale kant ervan. Als je een activiteit deelt, kunnen je vrienden en volgers je inspanningen zien en je een “kudo” geven. Dit is een soort digitale schouderklopje, een manier om te zeggen: “Goed gedaan!” of “Respect!”

Waarom Kudos sparen?

  1. Motivatieboost: Iedereen houdt van een beetje erkenning, toch? Het krijgen van kudos van je vrienden en andere sporters voelt als een virtuele high-five. Het geeft je die extra motivatie om je grenzen te verleggen en nog harder te trainen.
  2. Gemeenschapsgevoel: Strava kudos helpen je om je verbonden te voelen met andere sporters. Of je nu een solorit maakt of in een groep traint, je weet dat er altijd mensen zijn die je aanmoedigen. Het is net alsof je een team van supporters hebt, ongeacht waar je bent.
  3. Eenvoudige Feedback: Het geven van een kudo kost maar een seconde, maar het betekent veel voor degene die het ontvangt. Het is een eenvoudige manier om te laten zien dat je iemands prestatie hebt gezien en waardeert. Geen lange commentaren nodig, gewoon een snelle duim omhoog!
  4. Competitieve Vibe: Laten we eerlijk zijn, we zijn allemaal een beetje competitief. Het zien van je kudos-stapel groeien na een geweldige rit of een zware training is gewoon vet. Het geeft je een gevoel van prestatie en trots.